TyönhakijoilleTyönhakijoille

Asiakkaamme kertovat


Tappara
Agco
Adara
Kemppi
Environics
Kalmar
Visedo
Liikennevirasto
Sandvik

Tappara

Tappara

Tappara-applikaatio tarjoaa käyttäjälleen uuden jääkiekkokokemuksen. Se koostaa tilastot, tuoreimmat Tappara-uutiset, ottelutapahtumat, älykiekkodatan ja ostopalvelut samaan pakettiin. Applikaatiossa näytettävää tietoa tulee useasta eri lähteestä.

Älykiekkodata tulee Bitwisen älykiekkojärjestelmästä.

Älykiekkojärjestelmä tuottaa reaaliaikaista tietoa pelaajasta ja kiekosta jääkiekkokatsojan mobiililaitteeseen. Sovellus näyttää ottelu- ja eräkohtaisesti pelaajien luisteleman matkan, jäälläoloajan ja maksiminopeuden sekä kiekon maksinopeuden ja sen kulkeman matkan. Tästä datasta pystytään louhimaan pelaaja- tai joukkuekohtaista tietoa erittäin tarkasti. Tulevaisuudessa älykiekkojärjestelmä tulee tarjoamaan myös valmennuksellista tietoa, jota ei tähän asti ole ollut mahdollista saada. Järjestelmään tallentuvan tiedon käyttömahdollisuudet ovat lähes rajattomat ja uusia tilastoja kehitetään koko ajan.

Kokonaisuus pohjautuu täysin kotimaiseen teknologiaan. Älykiekkojärjestelmässä käytetään suomalaisen Quuppa Oy:n kehittämää paikannusteknologiaa.

Hakametsän halliin asennettu älykiekkojärjestelmä on valmis tuote, joka on käyttöönotettavissa missä tahansa liigahallissa. Kauden 2018-19 tilaukset tulee tehdä vuoden 2017 loppuun mennessä.

Bitwise on toteuttanut Tapparalle

  • Tappara-applikaation, joka kerää tilastot, tuoreimmat Tappara-uutiset, ottelutapahtumat, älykiekkodatan ja ostopalvelut samaan pakettiin.
  • Applikaatiossa näytettävää tietoa tulee useasta eri lähteestä. Älykiekkodata tulee Bitwisen luomasta älykiekkojärjestelmästä.

Tappara

Tappara on tunnettu ja perinteinen menestysjoukkue, joka yhtiöitettiin Tamhockey Oy:ksi vuonna 1999. Vuonna 1955 perustetun Tapparan saavutuksena on 17 kultaa, 11 hopeaa ja 11 pronssia - TBK mukaan lukien. Tapparan kirvesvaakuna on Suomen pitkäikäisimpiä ja tunnetuimpia urheilutunnuksia. Tapparan toimintaa leimaa kirvesrintojen hengen mukainen vankka ammattilaisuus ja intohimo. Tappara tarjoaa huippuluokan urheiluviihdettä ja elämyksiä sekä saavuttaa runsaan näkyvyyden positiivisella ja aktiivisella imagollaan.

”Yhteistyö on ollut hyvin lämminhenkistä ja ihmisläheistä - koodista huolimatta. Suosittelen varauksetta Bitwiseä kaikille ohjelmistoprojektia suunnitteleville.”

Aki Hautamäki
Myyntipäällikkö
Tappara/Tamhockey Oy

Oletko kiinnostunut hankkimaan älykiekkojärjestelmän?

Mika Hulkki
Tuotepäällikkö
Puh
0500 866 267
Email
mika.hulkki@bitwise.fi